2015-10-19 07:23:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nem lehet oka panaszra

Napi horoszkóp október 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Ön uralkodó bolygója, a Mars kellemes fényszögben áll a Plutoval. Mostanában nem kíméli magát, mindent bedob az érvényesülés érdekében, és képes a legjobb formáját hozni. Elismerései, sikerei igazolják, de nincs kizárva, hogy egészsége látja kárát a megerőltető hajtásnak. Próbáljon meg minél többet pihenni. Ma nem fog unatkozni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz közelít a Jupiterhez. Teljes erőbedobással indítja a napot, sok mindent elintéz már a délelőtti órákban. Azonban hiába érik sikerek, belső nyugtalanságát még ez sem tudja megszüntetni. Este találkozzon a barátaival, vagy nézzen meg egy jó filmet a párjával.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Mérleg jegyében áll. Eljött az ön napja! Ma minden sikerül, amit eltervez, és a magánéletében is csodás változásokra számíthat. A munkatársai is igazat adnak önnek egy vitás kérdésben.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az utálatos hétfő is tud kellemes lenni, ahogy most is. Minden jobban megy, mint ahogyan azt várta, és a munkába is sokkal előbb belerázódik majd. Új dolgokat fedezhet fel maga körül, és minden apróságnak tud örülni majd. Könnyed hangulata a többiekre is hatással lesz, így jókedvűen telik el a nap.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap készülődik a Skorpió jegyébe. Jól kezdődik a hét, és ha tud alkalmazkodni a többiekhez, akkor zökkenőmentes lehet a napja. Sem a bolygók, sem az emberek nem gátolják önt semmiben. Nyugodtan tervezhet, a rövid távú céljait könnyedén el tudja érni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A hétköznapok rutinjával telik a napja, az átlagosnál kevesebb munkával, így majdnem unalmassá válhat ez a hétfő. Ám felpezsdítheti egy váratlan telefonhívás, és egy olyan hír, amely több szempontból is kulcsfontosságúnak számít.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz együtt áll a Jupiterrel. Talán túlbecsüli a képességeit, de a legnagyobb baj az, hogy az egészségi állapota sem megfelelő, ekkora terhelést, ilyen nagy stresszt nehezen tud átvészelni. Le kell vonnia a tanulságot, hogy máskor ne kerüljön ilyen helyzetbe.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most tényleg nem lehet oka a panaszra. Annyi kellemes meglepetés érheti ma, mint máskor hetek alatt. Használja ki alaposan a kedvező lehetőséget, és ne habozzon, amikor lépni kell!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter együtt áll a Marssal. Ma nagyon hullámzó a hangulata. Próbálja fegyelmezni magát, és ne bosszankodjon annyit az apró kudarcokon! A főbb kérdésekben úgyis ügyesen helyt áll…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon. Kissé fáradt és enervált lehet, nincs értelme belekezdeni új dolgokba. Munka után sétáljon egy nagyot, akkor is, ha esik az eső – higgye el, jobban fogja érezni magát!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kissé fáradtan, de annál jobb kedvvel láthat hozzá a munkájához, ám mégis előfordulhat, hogy ma sem a munkában, sem a kollégákkal való kapcsolatában nem fog sok örömet találni. Úgy tűnik önnek, hogy mindenki ingerült, mogorva. Igyekezzen haza, és kedvesével, vagy a gyermekeivel menjenek moziba.

Halak: II. 19. - III. 20.
Valamilyen módon ki kellene bírnia ezt az unalmas napot. Nem aludt jól, a rutinfeladatok pedig most különösen unalmasnak tűnnek. Mégse kezdjen bele semmi újba – pihenje inkább ki magát, azzal többet ér!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: